HomeVormen van begeleidingExamentrainingen

Examentrainingen

Examentraining lekker dichtbij huis. Voor een goede examentraining hoef je niet naar Leiden of Utrecht. Homework House biedt examentrainingen op alle niveaus van vmbo tot gymnasium. We bereiden je voor op het centraal schriftelijk in ontspannen sfeer. We duiken in de stof en oefenen met oude examenopgaven. Je kan al je brandende vragen kwijt en raakt vertrouwd met de vraagstelling. Homework House geeft examentraining voor:

Engels

We trainen leesvaardigheid en wijzen je op strategieën, tactieken en functiewoorden die je nodig hebt voor het tekst verklaren.

Wiskunde A

In kleine groepjes leggen we statistiek, kansberekening en binominale verdelingen uit en besteden we aandacht aan alle functies.

Wiskunde B

Onderwerpen als meetkunde, differentiëren en functies worden uitgeplozen.

Economie

We geven uitleg over onderwerpen als vraag & aanbod, marktvormen, inflatie, welvaart en economische politiek.

Bedrijfseconomie

We behandelen wat er komt kijken bij financieel- en marketingbeleid van commerciële en niet-commerciële ondernemingen. We oefenen met opgaven over financiële verslaggeving, rechtsvormen en personeelsbeleid.

Een dag examentraining duurt van 10.00 tot 16.00. Uiteraard zorgen we voor voldoende pauzes en we onderbreken de dag met een gezellige gezamenlijke lunch.

Wanneer

De examentrainingen worden gegeven in de meivakantie

Docenten

Alle docenten van Homework House zijn student of al afgestudeerd (WO en HBO). Onze jonge docenten hebben hun eigen examenervaring nog vers in het geheugen en kunnen leerlingen dus ook met praktische raad en daad bijstaan. Onze docenten geven al jaren bijles aan scholieren. De wiskunde-trainingen worden gegeven door een ervaren docent van Het Wiskunde-huis.


Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Alison Miller 06 - 281 362 33.
Of stuur een email naar homework-house@hotmail.com.

Contact opnemen

Heeft uw kind moeite met het maken of plannen van huiswerk?
Neem direct contact op
© 2023 Homework House